29 Ocak 2010 Cuma

alakasız haberlerle devam ediyoruz

"haberleri veriyoruz" falan diye değil de, doğrudan konuya dalıyorum. çünkü bir son dakika gelişmesi. rus hackerların türklere göre daha yaratıcı oldukları bilimsel olarak kanıtlanmış. bizimkiler siteleri hackleyip ana sayfalarına "hacked by KURT_31" "turks are will fuck yours mother" "uefa must be clever" (bu sonuncusu olmadı sanki) gibi fantastik kuntastik şeyler yazarken elin igor'u, yuri'si boş durmamış ve daha iyisini yapmış.

moskova'da, medeniyetin beşiğinde, üstelik gayet işlek bir caddedeki dev bir billboard'u (6*9 m) hacklemiş bunlar. peki hack'leyip n'apmışlar? kiril alfabesinde abuk sabuk hack mesajları mı yazmışlar? hayır. reklam mı yapmışlar kendilerince? hahaha, zekice olduğunu kabul etmeliyim ama cevabım yine olumsuz, dostum... bildiğin porno oynatmışlar. trafik de hemencecik birbirine girmiş. ülkemiz gibi hacıların geçtiği yerlerden bikini reklamlarının kaldırıldığı bir yerde böyle bir şey olsa... of, ne kadar klişe bir iş yaptım, yabancı bir ülkedeki olayı anında türkiye'ye uyarlamaya çalışarak. beceremedim de üstelik.

ingiltere'de yeşil başlı edwina nene olarak da bilinen 22 yaşındaki, ülkenin en yaşlı ördeği ördekler cennetini boylamış. bu haberle alakalı olarak pek bir detay bulamadım, zaten ne bulabileceğimden de emin değildim; "arkasında gözü yaşlı yeşil başlı on üç evlat ve otuz sekiz torun bıraktı, dürüstlüğe büyük önem verirdi" gibi şeyler okumayı mı umuyordum acep? çay içmeyi ve havuzda yüzmeyi severmiş ama rahmetli, tüm öğrendiğim bu.

Hiç yorum yok: