5 Kasım 2011 Cumartesi

kişisel bir gol

ağzından çıkan kelimelerin toplamı bazen öylesine gereksiz bir noktaya gider ki, adeta kendi kalene o an farkında olmadan, yıllar boyu unutulmayacak bir gol atmış olursun. geri almanın imkanı olsa elbet alırsın ama; elinden bu konuda bir şey gelmez. açıklamaya çalışırsın; fakat, bir kere yanlış anlaşılacak sözcükler toplamını ağzından çıktıktan sonra ifade etmek istediklerinin onlar olmadığını anlatmaya çalışsan da, onlar ağzından çıkan sözcükler ve karşı taraf tarafından öyle anlaşılmış kelimelerdir, umarsızlık olur içine düştüğün.

bazen sevmediklerine bunu yaptığında bile "neden oldu bu" dersin. bazen sevdiklerine yaparsın, kafandan çıkmaz, ne yapacağını bilemezsin, belki de "Ahlâka dair bildiğin ne varsa futboldan öğrenmiş* lanet bir adamsındır" sadece, böyle saçma sapan bir gole benzetirsin durumu. güzel anları ve de her zaman her şeyi bok edebilme yeteneğinin farkında olup, kendinden nefret ederek yaşamaya bi şekilde devam etmeye çalışırsın kaldığın yerden.



* "Ahlâka dair bildiğim ne varsa futboldan öğrendim, çünkü top hiçbir zaman beklediğim köşeden gelmedi." Albert Camus (doğum günü kutlu olması gereken, olamadığım kadar doğru insan)

1 yorum:

moroff dedi ki...

noldu be olm