24 Ağustos 2011 Çarşamba

Uyku Oncesi Sayiklamalar

bikac gun once moroff'la kendi acimdan cok kafa acici olarak gordugum bi muhabbet yaptik. konusmayi ozetlemem gercekten cok zor, hala uzerinde dusunuyorum ama bikac sey soylemem lazim konusulan konu uzerine. dan diye bir giris yapmak istemiyorum hic ama insanin kendini ifade ederken, satir arasinda aslinda ne demek istedigini dusunmek gercekten cok yorucuyumus. karsimdaki kisi icin degil dusundugum seyler. kendimi ifade ederken gercekten soylemek istedigim seyi mi soyluyorum yoksa kendimi belli bi kalip icinde satma cabasi midir tum soyledigim seyler kesinlikle anlayamiyorum.


insan iliskileri konusunda artik yaptigim ve yapildigini gordugum herseyin biyolojik nedenlerinin oldugu sanrisi (belki de gercekten biyolojik nedenlerinin olmasi), uzun suredir kafamda toparlayamadigim bir konudur. sarfedilen herbir kelimenin bu amaca yonelik oldugunu dusunmek artik rahatsizlik derecesine vardigini dusunuyorum su siralar. bi konu uzerinde konusurken cagdas insanda olmasi gereken ozelliklerden tamamen kopup nesnel seylerden bahstemek mide kasilmalarina donusmeye basladi. hissettigim seylerin sahte ve gelip gecici seyler oldugunu dusunmek, bunlari baskalariyla paylasmaktan mutemadiyen kacinmak kafayi siyirma belirtileri midir acaba henuz karar veremedim.


nelerden uzaklasmam gerektigini degerli kontra'ya sorsam neler soylerdi bana cok merak ediyorum. insanlarin urettigi guzel, cirkin, iyi, kotu, inanmak vb. kavramlari hayatimdan tamamen cikarip insanlardan uzaklasma noktasina gelmemde bana ne gibi tavsiyelerde bulunurdu acaba.


sakali olandan tavsiye beklemek adettendir.

3 yorum:

moroff dedi ki...

şimdi niçe dayı varlığının sebebi kendisi olmayan herhangi bişeyin özgür iradeye sahip olamayacağını savunuyodu ya, ben de bu söyleme körü körüne bağlanıp robot moduna girdim. dünya sikimde değil. söyleyeceklerim bundan ibaret.

boşvernist dedi ki...

"hoşgeldin mösyö" dememişiz len

moroff dedi ki...

oha ben bunu semik yazdı zannediyodum